Systemische werken

Ontdek je eigen vrouwenkracht

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Wil jij verbinden met andere vrouwen? Om samen de diepte in te duiken? Wil je in een veilige setting op ontdekkingsreis naar de echte jij? Verlang je ernaar volledig jezelf te kunnen zijn en je hart te volgen? We gaan in een veilige setting kijken naar je krachten en je talenten.
We zoeken de pijnstukken en schaduwkanten op om deze te omarmen, zodat jij kunt stralen in je eigen vrouwenenergie. “Waar licht is, is schaduw. Waardeer ze beide om verder te gaan”– Anoniem

Als je een vraag hebt, kun je ook even een Whatsapp bericht sturen naar:

Cora | 06 28 41 61 93

Of

Hedwig | 06 27 34 96 42

Maak het onzichtbare zichtbaar. Ontdek wat systemisch werken voor jou zichtbaar kan maken!

Wat is systemisch werken?

Ieder mens maakt deel uit van veel verschillende systemen (een familie, gezin, bedrijf, vereniging, etc). Wat er in een systeem allemaal gebeurt en de plaats die jij erin inneemt, beïnvloeden wat, hoe en waarom je doet wat je doet. Maar een groot gedeelte van je gedrag en gedachten binnen die systemen zijn onbewust.

Met ons geluksavontuur gaan we 3 ochtenden aan de slag om inzichten in je systemen te krijgen met een groep van maximaal 12 personen. Hierbij worden thema’s behandeld als (zelf)vertrouwen, balans van energie tussen gezin, werk en me-time. Uiteraard maken we ook voldoende tijd vrij om jouw persoonlijke inzichten helder te krijgen.

Systemisch werken is een opstellingsmethode met personen en/of attributen om inzicht te krijgen in gedrag en situaties. De opstelling op zichzelf geeft inzicht over je plek in het systeem en de verhouding met de andere personen en/of elementen. Het doel van een opstelling is om onbewuste dynamieken zichtbaar te maken en te ervaren zodat (nieuwe) inzichten ontstaan, problemen zichtbaar worden en in beweging komen om opgelost te worden.

Meld je aan voor dit mooie geluksavontuur waarin je jezelf beter leert kennen. Gun jezelf meer geluk. Kies je geluk.

*Geluksavontuur wordt in samenwerking met Aago gedaan. Bij aanmelden en betaling kom je op de site van Aago.nl terecht. 

Geluksavontuur Kies je geluk

Hoe gaat het systemische werken in z’n werk?

In een opstelling werken we met representanten. Dit zijn mensen of attributen die personen, gevoelens of kernwoorden representeren. De representanten of attributen nemen plek in de ruimte en de opstelling kan beginnen.

Vanuit de plek die de representanten innemen kunnen zij de situatie invoelen. Doordat de representanten ‘in de energie zijn gestapt’ van een persoon, gevoel of iets anders, kunnen zij informatie geven over hoe het daar voor hen als representant voelt. Ze vertellen wat ze waarnemen in hun gevoel, gedachten en lichaamshouding. Vanwege deze informatie en de persoonlijke symptomen (zoals bijvoorbeeld onzekerheid, vermoeidheid, onrust, etc.) wordt de onderliggende dynamiek in het systeem zichtbaar. En als het zichtbaar wordt, is het mogelijk om er bewust van te zijn. Dit geeft dan weer de mogelijkheid om een verandering tot stand te brengen en de energie weer te laten stromen. Het systeem kan zich ontspannen. De representanten komen weer in hun eigen kracht en het systeem zal zich herstellen op basis van de 3 basisprincipes

Toepasbaarheid van systemisch werken

In het dagelijkse leven bewegen we ons constant in vele systemen. Als er een verstoring is ontstaat er een disbalans. Vanuit deze disbalans ontstaat een andere dynamiek die zichtbaar wordt in (emotionele of fysieke) symptomen.
Enkele voorbeelden van symptomen zijn:

 • Onrust

 • Angstig zijn

 • Onzekerhied

 • Extreem moe

 • Fysieke klachten

 • Doelen niet halen

 • Niet productief zijn

 • Geen zelfvertrouwen

 • Niet weten wat je wil

 • Niet weten wie je écht bent

 • Gebrek aan ondernemerschap

 • Onduidelijke lichamelijke klachten

 • Extreem verantwoordelijkheidsgevoel

 • Vervorming van je eigen inzicht en zelfbeeld

Systemisch werken wordt zeer effectief ingezet bij re-integratietrajecten. Het is goed toepasbaar bij vele mentale problematiek en/of beperkingen. Ook bij fysieke belemmeringen waarbij de oorzaak op het mentale vlak ligt, helpt een opstelling om de onbewuste oorzaak zichtbaar te maken en het systeem weer in evenwicht en ontspanning te brengen.

Familie opstellingen kies je geluk

Durf jij gelukkiger te worden? Zorg dat je inzicht krijgt in je eigen patronen. Meld je aan voor jouw Geluksavontuur. En gun je zelf een gelukkiger leven

Praktische informatie

 • Een Geluksavontuur bestaat uit 3 ochtenden inclusief lunch van 09.30u – 14.00u.

 • Geluksavontuur wordt in samenwerking met Aago gedaan. Bij aanmelden en betaling kom je op de site van Aago.nl terecht. 

 • Tarief is € 325,- voor 3 ochtenden (incl lunch)