Ontdek je eigen vrouwenkracht

Lieve vrouw,

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Wil jij verbinden met andere vrouwen? Om samen de diepte in te duiken? Wil je in een veilige setting op ontdekkingsreis naar de echte jij? Verlang je ernaar volledig jezelf te kunnen zijn en je hart te volgen? We gaan in een veilige setting kijken naar je krachten en je talenten.
We zoeken de pijnstukken en schaduwkanten op om deze te omarmen, zodat jij kunt stralen in je eigen vrouwenenergie. “Waar licht is, is schaduw. Waardeer ze beide om verder te gaan” Anoniem

Retreat betekent letterlijk ‘je terugtrekken’ en dat is precies wat we doen tijdens dit retreat.

Een weekend voor JOU!

Een aantal dagen in een fantastische omgeving in België. Waar jij je even niet bezig hoeft te houden met alle ballen die je normaal gesproken hooghoudt. Tijd om te genieten! Om gewoon te ‘zijn’. Een weekend, waarin we met een mooie groep vrouwen samenkomen. Een aantal dagen, waarin je je niet anders voor hoeft te doen dan je bent. Waar je welkom bent met alles wat er bij jou speelt op dit moment.

Tijd voor jezelf, tijd om met elkaar te zijn. Tijd om je even terug te trekken uit je dagelijkse leven, met alle taken die je daarin te vervullen hebt en alle activiteiten die je ‘normaal’ gesproken doet.
Waarom? Omdat iedere vrouw, dus ja ook jij, dit verdient!

Het gaat een weekend worden, dat in het teken staat van ‘Wie ben ik’? Wie ben ik, zonder mijn uiterlijk, zonder alle rollen die ik speel, zonder alles wat ik doe om te voldoen aan de verwachtingen van anderen of aan de maatstaven van de maatschappij? Wie ben ik diep van binnen, in mijn kern?

Elk vrouw is uniek en heeft iets bijzonders bij te dragen aan deze wereld. Ja, ook jij!

We gaan op verschillende manieren bewegen, mediteren, opstellingen en geleide oefeningen doen. En ook heerlijk samen genieten van gezonde maaltijden, momenten in stilte doorbrengen en met elkaar delen. We gaan ervaren wat de kracht van een groep vrouwen is, waarbij we samen zorgen voor een veilige omgeving, waarin we allemaal gelijkwaardig zijn en we allemaal onszelf mogen zijn. We gaan naar binnen keren, we gaan voelen, we gaan helen. Aan het einde van het retreat ga je met een warm gevoel, nieuwe energie en met waardevolle inzichten naar huis. 

Praktisch

(Let op: je aanmelding is pas definitief wanneer je betaald hebt.)

Inclusief

  • Water en kruidenthee, koffie, fruit, lichte snacks en maaltijden (ontbijt 2x, lunch 2x, diner 1x)
  • Alle materialen
  • Persoonlijke begeleiding, individuele coaching
  • Eén NEI behandeling (indien gewenst)
Ontdek je eigen vrouwenkracht

Inschrijfformulier