Over mij

Ik ben Cora Doorduyn-Bastiaans. Vanaf 2006 heb ik al een goedlopende massagepraktijk waarin ik met hart en ziel al mijn cliënten graag help met hun blessures en om hen ontspanning geven middels (sport)massages.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf verder ontwikkeld met diverse opleidingen buiten de reguliere massage opleidingen om. Zo ben ik in aanraking gekomen met het fenomeen NEI therapie. Dit heeft mij zo geïntrigeerd dat ik zelf op zoek ben gegaan naar een opleiding die bij mij past. Deze heb ik gevonden bij Charlotte Visscher in Wijchen, toen nog genaamd Praktijk Charlotte. Hier heb ik de EGT opleiding gedaan (Energetische Gezinstherapeute opleiding). Deze opleiding gaat verder dan de basis NEI opleiding met een biotensor. Vooral de familieopstellingen, Nine Star Ki en de extra kennis die Charlotte met mij en de andere cursisten deelde heeft mijn ogen geopend voor de wereld buiten de reguliere zorg.

Cora
NEI

Daarna werd ik gewezen op een opleiding waarbij bijzondere resultaten werden gehaald op het gebied van sensorische prikkelverwerking en psychosomatische klachten door middel van ‘trommelen’ op de handen, de ReAttach methode. Deze methode is ontwikkeld door dr. Paula Bartholomeus. Bij haar heb ik in de zomer van 2022 de opleiding gevolgd. Weer een prachtig, gepassioneerd docente, net als Charlotte, waar ik veel kennis en kunde heb op gedaan.

Samen met Léonne Meijs van Aago opleidingen ben ik in oktober 2022 gestart met het organiseren van een Geluksavontuur. Met dit geluksavontuur kies je voor je eigen geluk. Je krijgt meer inzicht in jezelf en in je eigen systemen door middel van systemisch werken – familieopstellingen.

In mijn massagepraktijk is mijn motto om te streven naar “balans van lichaam en geest”. En met de laatste opleidingen, de vele ervaringen en mooie sessies die ik in de afgelopen jaren heb gedaan, ben ik overtuigd dat het een keuze is om gelukkiger te worden.

Kies jij ook voor je eigen geluk? Je bent van harte welkom voor een intake om eens te kijken wat ik voor jou kan betekenen in de zoektocht naar jouw geluk.

Met gelukkige groet,

Cora Doorduyn-Bastiaans