ReAttach bij burn-out klachten

ReAttach bij burn-out klachten

ReAttach is zeer geschikt voor burn-out klachten

ReAttach is een therapie die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor mensen met autisme, maar inmiddels wordt het toegepast bij een breed scala aan psychologische problemen waaronder burn-out. Burn-out is een toestand van emotionele uitputting, verminderde prestaties en soms zelfs cynisme als gevolg van langdurige spanningen en stress.

ReAttach is een kortdurende therapie die gericht is op het verwerken van onverwerkte emoties en ervaringen die de persoonlijke ontwikkeling en het dagelijks functioneren belemmeren. Het is een laagdrempelige en effectieve methode die zich richt op het herstellen van de verbindingen tussen de hersenhelften en het verminderen van de overprikkeling, het sensorische integratieproces. Op deze manier ondersteunt het de emoties te reguleren, de focus en concentratie te verbeteren en de persoonlijke veerkracht weer te verhogen.

Trommelen

Tijdens een sessie wordt er gewerkt met herhaalde aanrakingen, ook wel trommelen genoemd, op de bovenkant van de handen, terwijl de cliënt zich concentreert op de denkopdrachten die worden gegeven door de therapeut. Deze denkopdrachten stimuleren de verwerking van informatie en kan leiden tot een vermindering van stress en een verbetering van het welzijn. Ook werkt de therapeut samen met de cliënt aan het identificeren en verwerken van de onderliggende oorzaken van burn-out, zoals onverwerkte traumatisch ervaringen, belemmerende overtuigingen, perfectionisme of problemen in relaties met anderen.

Breder behandelplan

In mijn praktijk is ReAttach is een onderdeel van een breder behandelplan voor cliënten met burn-out klachten. Samen met mijn andere disciplines, van massages tot opstellingen, van NEI tot cranio sacraal therapie, maak ik een plan op maat wat bijgesteld wordt naar gelang de ontwikkeling en het herstel van de cliënt.

Heb je vragen of interesse voor een ReAttach sessie? Neem dan contact met me op via een WhatsApp bericht, Cora Doorduyn | 06-28416193.

Kies voor je eigen geluk. En zorg voor balans van lichaam en geest.

ReAttach bij nurnout Kiesjegeluk