Voluit leven als de vrouw die jij wilt zijn

Voluit leven als de vrouw die jij wilt zijn

Een familieopstelling is een effectieve manier om onbewuste patronen in je familie van herkomst te onderzoeken. Hier zijn antwoorden te vinden op de vraag wat ons in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt en waardoor we niet lekker in ons vel zitten of onze doelen niet lijken te halen.
Tijdens een familieopstelling, bekijk je jouw systeem (gezin) van herkomst. Een systeem is een groep met haar eigen regels en wetten. De werking van de (ongeschreven) regels en wetten, de verhoudingen onder elkaar en de onuitgesproken rollen, kunnen soms behoorlijk ingewikkeld zijn. Ze kunnen leiden tot onbegrip en verwarring, hierdoor kun je in jouw dagelijks leven onder druk komen te staan. Doordat het systeem je kan verstikken, kan het moeilijk zijn om jezelf te zijn. Je zit vast in patronen en overtuigingen die bij het systeem horen en door voorgaande generaties mogelijk zijn doorgegeven. Dit alles gebeurt veelal onbewust.

Een familieopstelling kan een ware eyeopener voor je zijn. Doordat je met een opstelling de onzichtbare en onbewuste processen en patronen zichtbaar maakt, zie je wat het is wat jouw systeem bepaalt. Je ziet waar bepaalde patronen vandaan komen, wat het nut ervan is, maar ook waarom ze jou tegenhouden jezelf te zijn en je leven volledig te leven. Je krijgt hierdoor meer inzichten en daarmee kun je ook de oplossing vinden voor datgene waar jij tegen aanloopt.

Stuur een Whatsapp bericht als je interesse hebt voor een familieopstelling aan:
Cora Doorduyn 06-28416193
Hedwig van Pinxteren 06-27349642

Familieopstelling 13 mei 2023